Procés d’admissió

Oferim visites virtuals i presencials que compleixen amb tots els requisits sanitaris

1. Coneix-nos

Les famílies interessades en el col·legi poden demanar informació a través del formulari o telefonant-nos al 93 589 84 85 de dilluns a divendres de 9:00 h a 17:30 h

2. Visita al col·legi

Quan fem la visita al col·legi, presentem de forma completa el projecte educatiu i els aspectes curriculars i docents. És el millor moment per a resoldre qualsevol dubte.

3. Admissió

Per completar el procés d’admissió s’haurà d’emplenar la fulla d’admissió i lliurar tota la documentació obligatòria per a la matrícula.

Catàleg

Amb un programa educatiu des d’Educació Infantil per a nens de 0 a 5 anys, Agora Patufet Infant School té com a objectiu brindar una educació integral als seus alumnes, mitjançant activitats que els estimulin, ja que la felicitat i la motivació són punts clau en l’aprenentatge.

Descarrega el catàleg

Tarifes

Podeu consultar tots els serveis disponibles d’Agora Patufet Infant School i les tarifes: preus de matrícula, mensualitat, menjador, ampliació horària, activitats extraescolars…

Descarregar tarifes 22-23

Uniformes

La venda d’uniformes es realitza a la botiga situada a Agora Sant Cugat International School i poden adquirir-se a través de la secretària de Agora Patufet. A més, l’escola facilita tots els materials didàctics per a major comoditat de les famílies.

Fitxa d’admissió

Un cop superats els requisits d’admissió, es procedeix a completar el full d’admissions, document imprescindible per a matricular l’alumne, així com la recepció de tota la documentació obligatòria.

Document d'admissió

Vine a conèixer-nos

Dónde estamos

Carrer de Sant Jordi, 22, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telf: 93 589 84 85

Aviso Legal