L’escola

Benvingut/da a Agora Patufet Infant School! Una escola infantil situada en ple centre de Sant Cugat del Vallès, on els nens creixen feliços jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d’un equip de professionals apassionats per la seva feina. Els nostres professors i especialistes els acompanyen a través de l’observació, la pregunta i el plantejament de problemes perquè tinguin un bon desenvolupament afectiu, emocional, crític i creatiu. Una escola infantil basada en una metodologia activa, creativa, participativa i vivencial que prepara als nens pel món real!

Els primers anys d’un nen són vitals per sembrar en ell la passió per aprendre i perquè adquireixi, sense esforç, un idioma estranger. Uns anys en els quals el seu cervell aprèn molt ràpidament i estableix formes bàsiques de pensar, respondre i solucionar problemes. Per això, el seu entorn és clau per afrontar les emocions, relacionar-se amb els altres i desenvolupar-se físicament i com a persona. A la nostra escola infantil afavorim el seu desenvolupament mitjançant diferents metodologies i activitats quotidianes, que els permeten sentir emocions i desenvolupar els seus interessos. Prioritzem l’atenció personalitzada i ens adaptem a les necessitats de cada alumne.

En funcionament des de 1972, i sota la mateixa direcció que Agora Sant Cugat International School, del prestigiós grup educatiu Globeducate, l’escola infantil Agora Patufet ofereix un ensenyament multilingüe, ajudant al desenvolupament dels nens de 0 a 5 anys, una de les etapes més importants pel seu creixement i desenvolupament. Per això, l’escola infantil compta amb un conjunt d’edificis educatius, adaptats a les necessitats de cada edat i amb un total de 1.065 m2.

Al dia a dia de l’escola infantil Agora Patufet no falten les emocions, els jocs, la diversió, la immersió multilingüe, la música, el desenvolupament psicomotor… i, sobretot, el fet que els nens i nenes se senten estimats i valorats. Vine a conèixe’ns i entendràs perquè els nostres petits desitgen que arribin els dilluns!

Carta del director

A l’Agora Patufet Infant School eduquem en valors, dotant als nostres alumnes d’un bon desenvolupament afectiu, emocional i creatiu.

Vull saber-ne més
carta-del-director-agora-patufet-1

Història de l’escola

Agora Patufet Infant School va iniciar la seva aventura al 1972 i ha aconseguit un gran prestigi al llarg de la seva historia gràcies a una metodologia activa, creativa, participativa i vivencial.

Vull saber-ne més
historia-de-la-escuela-agora-patufet

Vincle a Agora Sant Cugat IS

Ofereix continuïtat del projecte educatiu més enllà dels 6 anys per la seva vinculació amb Agora Sant Cugat International School.

Vull saber-ne més
vinculo-agora-sant-cugat-1

Comunitat

Professors, alumnes i famílies constitueixen una comunitat clau en la proposta educativa d’Agora Patufet amb la finalitat que els alumnes assoleixin el seu ple desenvolupament acadèmic i personal.

Vull saber-ne més
comunidad-agora-patufet

Grup Globeducate

Globeducate és un prestigiós grup educatiu, reconegut a nivell mundial, amb presència a Europa, Amèrica del Nord i Àsia, la missió del qual és preparar als alumnes per viure amb èxit en un món globalitzat.

Vull saber-ne més
Agora-International_Globeducate_school

Notícies/Blog

Tota l’actualitat sobre Agora Patufet Infant School: novetats de l’escola, aparició en mitjans i molt més. Un punt de trobada per informar tant a professors com a alumnes i familiars.

Vull saber-ne més
noticias-blog-agora-patufet

Treballa amb nosaltres

Vols formar part de l’equip d’Agora Patufet Infant School? Deixa’ns les teves dades.

Vull saber-ne més
trabaj-con-nosotros-agora-patufet

Aviso Legal