Història de l’escola

La història de l’escola infantil Agora Patufet comença al 1972, any en el qual iniciem el nostre camí al món de l’educació amb una escola per a nens de 0 a 5 anys, situada en ple centre de Sant Cugat del Vallès. Al llarg dels anys, des d’Agora Patufet hem desenvolupat la nostra passió per l’educació amb una metodologia innovadora, que té en compte la creativitat, la participació i l’experimentació, així com les emocions i el multilingüisme. Els més de 40 anys d’experiència defineixen la nostra forma d’educar i saber fer: una educació emocional en un entorn en el qual els nens se senten valorats i estimats, i en la qual predomina l’atenció personalitzada. La millor educació pel desenvolupament del nen en edats primerenques!

Anys més tard, al 1989, s’amplia l’oferta educativa a través del campus Agora Sant Cugat International School que, sota la mateixa direcció d’Agora Patufet Infant School, ofereix una àmplia educació que abasta des d’Educació Infantil a Batxillerat, així com cicles de Formació Professional. Des dels seus inicis s’ha caracteritzat per una excel·lent preparació global dels seus alumnes, situant-se així en el top ten del rànquing de millors col·legis d’Espanya. Al llarg de la història de l’escola, tots dos centres s’han distingit per oferir una educació de qualitat gràcies al seu equip docent i d’especialistes, que diàriament posa a l’abast dels alumnes les metodologies i eines necessàries perquè puguin aconseguir les seves metes i es formin com a autèntics ciutadans del món.

La història de l’escola no s’entendria sense el binomi dels dos campus (el d’Agora Patufet Infant School i Agora Sant Cugat International School) que, units sota la mateixa direcció, engloben un únic projecte educatiu que treballa diàriament per aconseguir un objectiu comú: oferir una educació de qualitat amb les millors instal·lacions perquè els alumnes es desenvolupin acadèmicament i personalment, potenciant els talents individuals dels seus alumnes amb l’ajuda dels millors professionals. Una fi que també aconsegueixen gràcies a formar part de Globeducate, un prestigiós grup educatiu internacional, que ofereix una educació en valors, basada en l’excel·lència educativa, la preparació global dels seus estudiants i el coneixement i habilitats més enllà de les acadèmiques a través de rigorosos programes obligatoris de música, arts i esports, amb la finalitat de preparar a cada alumne per viure amb èxit en un món globalitzat.

Aviso Legal