Vincle a Agora Sant Cugat IS

A l’escola infantil Agora Patufet els petits donen els seus primers passos vitals, aprenent i divertint-se al costat d’un equip docent apassionat per la seva feina que busca el seu desenvolupament constant cap a una veritable educació internacional que poden continuar a Agora Sant Cugat International School, seguint un mateix programa educatiu basat en el projecte internacional de l’aprenentatge de llengües i coneixement d’altres cultures, el foment de capacitats i habilitats artístiques i motrius, i el treball i gestió d’emocions i valors.

Agora Sant Cugat International School és un prestigiós col·legi internacional, reconegut com una de les millors escoles privades d’Espanya, que compta amb una gran comunitat educativa, distribuïda en dos campus: Agora Sant Cugat International School i Agora Patufet Infant School. Sota la mateixa direcció, els dos campus formen part d’un projecte educatiu únic, compartint valors, pedagogia i fins i tot claustre.

El centre es distingeix pel seu caràcter internacional, oferint una autèntica educació multilingüe, amb l’anglès, el català i el castellà com a llengües vehiculars, a més del xinès mandarí, el francès i l’alemany com a part del currículum. Agora Sant Cugat International School reafirma el seu caràcter internacional gràcies als programes d’intercanvis acadèmics, estades a l’estranger i a la participació en esdeveniments i activitats internacionals al llarg de tota la seva formació.

Agora Sant Cugat International School, igual que Agora Patufet Infant School, cerca, a través de les metodologies i eines més innovadores, que els alumnes construeixin el seu propi aprenentatge vivint els valors de respecte i tolerància, automillora, responsabilitat i compromís social. Una metodologia enfocada al fet que els alumnes puguin aconseguir els seus somnis, proporcionant-los preparació global que els permeti viure i treballar a qualsevol part del món.

Aviso Legal