Oferta educativa

A través de l’oferta educativa d’Agora Patufet Infant School, que comprèn dels 0 als 5 anys, construïm la base de tot l’aprenentatge intel·lectual i establim els fonaments de l’èxit acadèmic i personal posterior. Encara que aprenem al llarg de tota la vida, és en aquesta etapa on tot comença a tenir sentit, d’aquí la importància de la labor dels nostres docents, que dia a dia transmeten passió per l’aprenentatge als nens.

Educació Infantil és, sens dubte, l’etapa més important en el desenvolupament del nen. És en aquesta etapa en la qual s’assenten els fonaments de tot el procés educatiu. La nostra oferta educativa permet que els nens es converteixin en persones actives i protagonistes del seu propi desenvolupament, persones a les quals se les escolta i se les afavoreix el seu potencial perquè siguin ells els propis descobridors del món, sempre davant l’atenta mirada que ofereixen els grans professionals que vetllen pels seus aprenentatges, ajudant-los a desenvolupar les seves capacitats, acompanyant-los amb gestos d’afecte, tendresa i comprensió.

La nostra oferta educativa es basa en una escola investigadora, activa i creativa on cada alumne és l’autèntic protagonista del seu aprenentatge!

Primer Cicle Infantil

Al primer cicle d’Educació Infantil, es treballa especialment el desenvolupament d’habilitats comunicatives i motrius, l’estimulació dels sentits, la cura de les necessitats bàsiques i el desenvolupament d’autonomia i rutines.

Vull saber-ne més
primer-ciclo-agora-patufet-1

Segon Cicle Infantil

A partir del segon cicle d’Educació Infantil, s’introdueix la immersió total en llengua anglesa, iniciant així el programa trilingüe (anglès, català i castellà), i es prepara el camí cap a la Internacionalització.

Vull saber-ne més
segundo-ciclo-agora-patufet-0

Aviso Legal