Happy Learning

A Agora Patufet Infant Schools els nens creixen feliços, jugant i descobrint les seves habilitats en un entorn càlid i familiar, acompanyats d’un equip docent i d’especialistes trilingües apassionats per la seva feina. Uns anys vitals per sembrar en ells la passió per l’aprenentatge, a través d’una metodologia activa, creativa i experimental, en la qual adquireixen de forma natural un idioma estranger i descobreixen el seu cos i tot el que els envolta. Això és el que denominem Happy Learning!

El Happy Learning es basa en l’estimulació del desenvolupament intel·lectual, emocional i motriu del nen, preparant-los per als aprenentatges que realitzaran més endavant, i que poden continuar a Agora Sant Cugat International School. El Happy Learning contribueix al desenvolupament i aprenentatge del nen en àrees com la comunicació, les emocions, l’interès per la lectura, les lletres i els nombres, la destresa física, el descobriment de l’entorn, la creativitat i els valors.

Les emocions són un aspecte fonamental al programa Happy Learning. Els nens d’Agora Patufet Infant School aprenen a identificar les seves emocions i les dels seus companys, entenent que no hi ha emocions bones i dolentes si saps posar-li un nom i com gestionar-les. Els nens també adquireixen confiança per començar a expressar-se i a dialogar amb els altres, treballant l’escolta i la comunicació. Encara que molts encara no saben escriure ni llegir, tenen un primer contacte amb el món de les lletres i els nombres i es potencia el seu interès per la lectura a través dels contes i activitats lúdiques.

Així mateix, al Happy Learning els alumnes realitzen activitats de psicomotricitat per conèixer i fomentar la confiança en si mateixos coneixent el seu cos, preparant-los progressivament per adquirir la seva autonomia i que experimentin amb allò que els envolta. L’educació infantil és una etapa en la qual els nens descobreixen i aprenen del seu entorn natural, aprenen a pensar i donar solucions de forma creativa i aprenen a actuar sobre la base del respecte i la tolerància cap als altres, així com altres valors.

Amb el Happy Learning descobriràs per què els nostres nens desitgen que arribin els dilluns!

Immersió en anglès

A Agora Patufet Infant School fomentem una educació multilingüe, en la qual els nens aprenen jugant com si fos la seva llengua materna gràcies a professors especialitzats.

Vull saber-ne més
inmersion-ingles-agora-patufet

Creativitat infantil

A Agora Patufet cada nen és creador i protagonista del seu propi aprenentatge: aprenen a expressar-se, a buscar solucions, a experimentar a través del raonament matemàtic, etc.

Vull saber-ne més
creatividad-infantil-agora-patufet-0

Gestió de les emocions

Els nens d’Agora Patufet Infant School aprenen a reconèixer les emocions, a identificar-les i a gestionar-les amb tota naturalitat, qualitats que els ajudaran a afrontar els reptes de la vida.

Vull saber-ne més
gestion-emociones-agora-patufet

Estimulació musical

Els petits s’inicien al món del ritme, la melodia, la dansa, el cant, l’ús d’instruments, fomentant així el seu equilibri emocional, social, cognitiu i corporal.

Vull saber-ne més
estimulacion-musical-agora-patufet

Desenvolupament psicomotor

A Agora Patufet Infant School afavorim un òptim desenvolupament del nen a través de l’estimulació sensorial, perquè es descobreixi a si mateix i al món que l’envolta.

Vull saber-ne més
desarrollo-psicomotor-agora-patufet

Aviso Legal