Estimulació musical

Un dels pilars del projecte educatiu d’Agora Patufet Infant School, i de tots els centres que formen part del grup educatiu Globeducate, és la integració de la música en el currículum dels alumnes. Com una meravellosa experiència sensorial, oferim una estimulació musical als nostres petits, que els permet iniciar-se en el ritme, la melodia, la dansa, el cant i l’ús d’instruments de percussió, fomentant així el seu equilibri emocional, social, cognitiu i corporal. Despertem en ells una sensibilitat musical que podran seguir enriquint més endavant, formant part del grup orquestral i coral del Conservatori del Liceu, amb el que està vinculat Agora Sant Cugat International School.

Està demostrat científicament que l’estimulació musical des d’edats primerenques conrea, en l’ésser humà, una sensibilitat que el porta a desenvolupar una ètica molt sòlida en la seva vida adulta. A través de la música, els nens aprenen a desenvolupar estratègies per treballar la concentració, l’atenció, l’autodisciplina, la discriminació auditiva i el treball en equip. Millora el seu llenguatge i la seva discriminació auditiva, com un idioma més. Aquestes bases els hi facilitaran l’aprenentatge d’altres idiomes. Gràcies a la música, el nen pot començar a expressar-se d’una altra manera, a integrar-se activament en la societat, ja que l’estimulació musical els permet ser autònoms i ampliar el seu món de relacions.

A Agora Patufet Infant School realitzem una estimulació musical que aporta un desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial, comunicatiu i motriu als nostres alumnes. A través de les audicions, els instruments, els jocs, l’estudi de músics mensualment… els nens donen els seus primers passos en el món del ritme, la dansa, el cant i els instruments, establint així les bases perquè a la seva futura educació musical a Agora Sant Cugat International School puguin començar a tocar un instrument.

Al llarg del seu pas per l’escola infantil els nens aprendran a:

  • Millorar la seva capacitat de memòria, atenció i concentració.
  • Comunicar-se a través de l’expressió corporal.
  • Millorar el seu llenguatge i discriminació auditiva.
  • Interactuar amb els seus companys i amb els professors.
  • Estimular la seva imaginació i creativitat.
  • Establir rutines, creant associacions entre la música i activitats.

L’estimulació musical representa un paper molt important en el dia a dia de la nostra escola infantil!

estimulacion-musical-agora-patufet-aib

Aviso Legal