Instal·lacions

A l’escola infantil Agora Patufet els nens donen els seus primers passos, es desenvolupen físicament, descobreixen les emocions de forma activa i vivencial, aprenen hàbits i rutines, entenen la importància de compartir, aprenen a afrontar la vida de forma autònoma, aprenen a pensar per ells mateixos, desenvolupen les seves intel·ligències múltiples i creixen com a persones.

Al dia a dia d’Agora Patufet Infant School, les instal·lacions són més que un espai; són un lloc on els alumnes es converteixen en creadors i protagonistes del seu propi aprenentatge a través d’aules adaptades a les necessitats de cada alumne i cada moment. Espais moderns que compten amb tot el material per a l’estimulació infantil: aula de música en les qual els nens s’inicien en la sensibilitat musical, aula de psicomotricitat perquè desenvolupin les seves capacitats, un pati en el qual aprendran a relacionar-se i a jugar…

Les instal·lacions d’Agora Patufet Infant School es caracteritzen per edificis adaptats a les necessitats de cada edat i amb un total d’1.065 m². Compten amb set aules de primer cicle (0 a 2 anys), tres aules de segon cicle (3 a 5 anys), aules de música i psicomotricitat, menjador, a més d’un súper pati on es divertiran jugant. Gràcies a la seva vinculació amb Agora Sant Cugat International School, l’escola també es beneficia de les seves prestigioses instal·lacions.

Aviso Legal