Activitats extraescolars

A Àgora Patufet Infant School hem pensat les activitats extraescolars per la diversió i el desenvolupament dels més petits: música, dansa, pastisseria, teatre… un univers d’activitats on desenvolupen i descobreixen habilitats des de primerenca edat. No t’ho perdis i informa’t!

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Amb les activitats extraescolars d’Agora Patufet Infant School, la diversió dels petits està assegurada! Oferim un món de possibilitats gràcies a la nostra oferta d’activitats, en les quals els alumnes augmentaran la seva autoestima i desenvoluparan la seva passió.

Realitzar activitats extraescolars des de ben petits és molt positiu per estimular el desenvolupament de noves habilitats i per l’energia insaciable que tenen els nens. Aquestes activitats són una gran oportunitat perquè aprenguin mentre juguen, es diverteixen i es relacionen amb altres companys. A més, els ajuda a aprendre valors com el respecte, la tolerància, l’acceptació d’altres punts de vista, etc.

L’àmplia oferta d’activitats extraescolars que poden gaudir els alumnes d’Agora Patufet té en compte el seu desenvolupament integral: plàstica en anglès, xinès, cuina i hàbits alimentaris saludables (EducaChef), espai creatiu Lego, gym patufet, dansa clássica i creativa, anglès, piano i teatre. A través de les nostres activitats extraescolars descobriran un món ple de possibilitats i diversió!

Descobreix el nostre programa complet d’activitats extraescolars aquí!

Aviso Legal

Aviso Legal