Holiday Camps

Campaments durant les vacances, un dels moments més esperats i amb millors records: amics i experiències inoblidables, diversió i constants aventures. La música, l’esport i els idiomes són el denominador comú als nostres campaments, on aprenentatge i diversió van de la mà. És el que procurem durant les vacances escolars de Setmana Santa, Nadal i estiu. Un període per a que els petits s’ho passin d’allò més bé, divertint-se i aprenent. T’ho perdràs?

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

Qui diu avorriment? Amb el casal d’estiu d’Agora Patufet Infant School els petits de la casa s’ho passaran en gran mentre aprenen i viuen milers d’aventures al costat dels seus companys i professors! Activitats musicals, artístiques, esportives en les quals regnen l’aprenentatge i la diversió, pensades perquè els nens s’ho passin en gran durant les èpoques estiuenques de l’escola: Nadal, Setmana Santa i Estiu.

Viure aventures és una de les il·lusions més grans que hi ha en la infància. El casal d’estiu és tota una motivació per a nens i nenes, i ofereix una oportunitat única i irrepetible de descobrir, aprendre i col·leccionar experiències al costat dels professors i els companys de classe.

Un dels aspectes que caracteritza el casal d’estiu és que es tracta d’un context ideal per educar en valors, així com perquè els nens es diverteixin adquirint nous coneixements o habilitats. Una oportunitat excepcional per afavorir l’autonomia i la responsabilitat dels alumnes.

Day Summer Camp

La música, els idiomes i l’esport no faltaran al casal d’estiu i a les activitats que oferim a Agora Patufet Infant School. Un món de possibilitats perquè els nens segueixin aprenent i divertint-se a l’estiu.

day-summer-camp_agora-patufet

Holiday Camp Nadal

No coneixes el nostre casal de Nadal? Una atractiva oferta d’activitats perquè els nens juguin i adquireixin coneixements durant les vacances de Nadal. Que la diversió no pari!

patufet-holiday-camps-christmas-camp

Holiday Camp Setmana Santa

Durant la Setmana Santa, els nens poden viure una autèntica aventura a Agora Patufet Infant School. Descobreix el magnífic programa que tenim preparat perquè els més petits es diverteixin.

patufet-holiday-camps-easter-camp

Aviso Legal

Aviso Legal