Truca'ns al 935 89 84 85 Truca'ns al 935 89 84 85

Summer Camp

Agora Patufet posa a la disposició dels seus alumnes i alumnes d’altres col·legis divertits campaments i serveis durant els mesos d’estiu: natació, música, anglès, dansa, tallers, excursions, espectacles i altres activitats perquè els més petits passin un estiu inoblidable envoltats d’amics. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per triar un campament a la teva mida.

T'interessa? Deixa'ns ajudar-te

P0, P1 y P2

Un summer course per a nens i nenes fins a 2 anys, amb curs de natació, jocs d’aigua al pati, música, dansa, expressió corporal i sessions diàries d’anglès. Inclou tallers i espectacles adaptats a les diferents edats i excursions pels més grans. El curs d’estiu pot contractar-se per setmanes i inclou menjador i servei d’acolliment gratuït.

p0 p1 p2

P3, P4 y P5

Un campament per a nens i nenes entre 3 i 5 anys, amb 3 dies de natació a la setmana, jocs, música, dansa, expressió corporal i tot el que els petits necessiten per desenvolupar les seves habilitats entre companys i nous amics. L’anglès és la llengua vehicular del curs, que inclou tallers, excursions, espectacles i la Nit Patu, on els nens podran acampar a l’escola.

p3 p4 p5

Campus Techno Summer

Un divertit campament per a nens entre 5 i 7 anys on la tecnologia és l’absoluta protagonista: programació, jocs d’enginy, jimcamas tecnològiques, robots interactius i molt més. Un campament molt complet amb les eines tecnològiques que millor poden despertar la creativitat i la capacitat de treball en equip dels nens, preparant-los per al món tecnològic en el qual vivim.

techno

Agora Sant Cugat Summer Camp

A més de l’oferta d’Agora Patufet, Agora Sant Cugat International School ofereix campaments i serveis durant els mesos d’estiu per a alumnes des d’1 any fins a Batxillerat: esports, ciència i tecnologia, arts, taller audiovisual, Baby Summer, suport acadèmic o estades a col·legis NACE d’Andorra o Regne Unit. Un estiu inoblidable per despertar la il·lusió per aprendre dels alumnes.

Descobreix-ho

Aviso Legal

Aviso Legal